Handicapkørsel og liftbus med lokale chauffører

MM Befordring varetager afhentning og handicapkørsel og liftbus i Karlslunde nær Solrød og Køge. Når vi henter og bringer vores kunder med handicapbus eller liftbus, sørger vi altid for at give kunderne en tryg oplevelse ved handicopkørsel. 

Vores chauffører er lokalkendte, pålidelige og vant til at køre både liftbus og handicapkørsel, så du føler dig i trygge hænder, fra du stiger på, til du stiger af. 

Tryg handicapkørsel med liftbus

Vores chauffører har over 20 års erfaring med kørsel af handicapbus og liftbus, og vi leverer en tryg transport til hoveddøren hver gang. Af konkrete kørselsordninger tilbyder vi blandt andet:

  • ​Ældrekørsel
  • ​Handicapkørsel
  • ​Skolekørsel
  • ​Al persontransport
  • ​Kørsel for personer med særlige behov

Vi arbejder både for kommunen og private, og vi sidder altid klar til at tage imod en bestilling og laver gerne faste aftaler.

Uanset karakteren af den kørselsform du har brug for, kan vi hjælpe dig og nå frem til et godt tilbud. Vi er meget kvalitetsbevidste, både når det gælder kørsel, kundeservice og køretøjer. 

Vores handicapkørsel og liftbus efterses jævnligt af en autoriseret mekaniker, så vi kan levere den bedste service. Vores personale er altid i godt humør, og vi bestræber os altid på at give dig en god oplevelse i telefonen såvel som i busserne.

Bestil din liftbus her

Alle henvendelser er velkomne, så hvis du har brug for kørsel med handicapkørsel eller liftbus, er du velkommen til at kontakte os på telefon 28 40 09 82 eller sende en mail til bcj@mmbefordring.dk.

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvor hører vi til

Vi ligger centralt og tæt på hovedstaden

Firmaoplysninger​

MM Befordring

CVR: ​12512392

Adresseoplysninger​

Lykkesholm 13

2690 Karlslunde

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 40 09 82

E-mail: bcj@mmbefordring.dk